Yes geslaagd! Nu ook Centered Riding Level I Instructeur

Centered Riding Level I instructeur Dorine Erkens

In juni en september heb ik de opleiding tot Centered Riding Level I Instructeur gevolgd bij Alona. De opleiding werd gegeven door Margreet Bouwmeester. We waren deze dagen op de mooie locatie in Kootwijkerboek van Human&Horse Academy.

De eerste drie dagen in juni stonden in het teken van rijden, bodywork, oefenen. Echt aan de slag met jezelf.

De laatste vier dagen in september stond het lesgeven op het programma. Iedere dag zelf rijden en een combinatie lesgeven. Het rijden en lesgeven in deze vier dagen werd beoordeeld. Je eigen ontwikkeling en de integratie van de uitgangspunten van de Centered Riding technieken in je rijden en lesgeven waren doorslaggevend of je was geslaagd of niet.

En dat was zo! Geslaagd! En nu begint het pas. Werken aan mens en paard om het beste in elkaar naar boven te halen. Bij mijzelf en anderen! Wil je jezelf verbeteren in houding en zit om zo beter samen te kunnen trainen met je paard? Klik hier voor de mogelijkheden voor privélessen bij jouw op stal.

The horse moves the way the rider moves – Sally Swift

Dankjewel Alise en Fred voor jullie vertrouwen dat ik Ubrique mee mocht nemen voor deze opleiding!

Op naar de volgende opleiding, samen met Ubrique, de Academische Jaaropleiding bij Greetje Hakvoort, Human&Horse Academy. Ik heb er zin in!

Bekijk hieronder het foto verslag van de opleiding deel 2.

Dorine Erkens en Ubrique tijdens de Centered Riding opleiding juni 2015 Dorine Erkens en Ubrique tijdens de Centered Riding opleiding september 2015 Dorine Erkens en Ubrique tijdens de Centered Riding opleiding september 2015

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.