Online Guasha Workshop voor mens en paard!

  • 00Dagen
  • 00Uren
  • 00Minuten
  • 00Seconden

Ja, ik wil meedoen!! >>>>>

Online Guashaworkshop voor een fitter paard!

Start op 9 mei 2024

Leer hoe jij je paard een gezondheidsboost kunt geven door je paard een versterkende guashabehandeling te geven!

Dan is deze online guashaworkhop echt iets voor jou! En het leuke is, je leert ook hoe je jezelf versterkend kunt behandelen met guasha. Zo word je net zo topfit als je paard!

Op je eigen tempo leren en tóch persoonlijk begeleid worden

Wat ga je leren en doen?

Deze online guashaworkshop bestaat uit 3 video modules, waarin zowel de theorie als de praktijk uitgebreid aan bod komt. De modules zijn in je eigen tijd en tempo te volgen.

Bonus: Je leert ook hoe je jezelf een preventieve behandeling kunt geven

Na afronding van alle drie de modules kan je een video insturen van jezelf tijdens het versterkend behandelen van je paard. Hierop krijg je persoonlijke feedback, om je paard nog beter te kunnen behandelen. 

Certificaat: Wanneer je in de video laat zien dat je de juiste guasha techniek beheerst, ontvang je een certificaat dat je de workshop succesvol hebt afgerond.

Boek 'Guashatherapie'

De online workshop gaat 9 mei 2024 weer van start.

Om nóg meer te leren over guasha, de herkomst, de techniek en wat het doet voor je lichaam, krijg je ook het boek ‘Guashatherapie’ bij de online workshop cadeau! Deze wordt toegestuurd samen met de guasha schraper.

Online Guasha Workshop voor mens en paard kost €127,50 (inclusief paardenschraper twv €33 en het boek ‘Guasha therapie’ twv € 17,95)

Inhoud van de modules

Module 1
In de eerste module vertel ik je meer over guasha: Wat is het precies? Waar komt guasha oorspronkelijk vandaan? En waarom zou je het toepassen?

Module 2
In de tweede module leer je hoe je jezelf een preventieve of versterkende behandeling kunt geven. Je leert de verschillende manieren van vasthouden van de stenen en wordt handig in het werken met een steen. Ook ervaar je wat een preventieve behandeling voor jouw lichaam doet. Een goede voorbereiding, voordat je aan de slag gaat bij je paard. Een preventieve behandeling versterkt je immuunsysteem, dus ideaal in deze tijd.

Module 3
In de derde module laat ik je zien hoe je je paard een versterkende behandeling kunt geven. Hoe je welke delen van het lichaam kunt behandelen. Hoe je je steen vasthoudt en welke richting, snelheid en druk je gebruikt bij het schrapen. Een versterkende behandeling kun je gebruiken als opwarming voor je training, extra verwennerij voor je paard of fijne massage op een rustdag.


Na het afronden van module 3 heb je de unieke mogelijkheid om feedback te ontvangen op je guasha-techniek, door simpelweg een video op te nemen. 
Wanneer je de je de juiste techniek beheerst, ontvang je een certificaat van het succesvol afronden van de workshop.

Ervaringen van deelnemers

Meld je nu aan en je bent erbij op 9 mei 2024!

Op 9 mei 2024 gaat de online workshop weer van start.